top of page

Student Group

Public·485 members

[[Ливестреам]] Србија Литванија utakmice 24 март 2023


🅾️🅾️-Live Link-🅾️🅾️https://www.fubotvhd.live/soccer/


ZA KLADIOCE Sve najvažnije informacije za četiri utakmice kvalifikacija za EVRO 2024 ovog petka - MaxBet SportBugarska – Crna Gora – Bugarska nije izgubila na poslednjih 6 utakmica – Bugarska je pobedila na 3 od poslednje 4 utakmice – Bugraska nije primila gol na 4 od poslednjih 5 utakmica – Na 6 od poslednjih 8 utakmica Bugarske nije palo više od 2 gola –

Na 4 od poslednjih 5 utakmica Bugarske došla je igra NG – Bugarska nije izgubila na 5 od poslednjih 6 utakmica kod kuće – Bugarska je pobedila na 4 od poslednjih 6 utakmica kod kuće – Bugarska je dala najmanje 2 gola na 4 od poslednjih 5 utakmica kod kuće – Na poslednjih 5 utakmica Bugarske kod kuće došla je igra GG – Na 4 od poslednjih 5 utakmica Bugarske kod kuće došla je igra GG3+ – Crna Gora nije pobedila na 6 od poslednjih 7 utakmica – Crna Gora je izgubila na 3 od poslednje 4 utakmice –
Crna Gora nije dala gol na 3 od poslednje 4 utakmice – Na 8 od poslednjih 10 utakmica Crne Gore nije palo više od 2 gola – Na 8 od poslednjih 10 utakmica Crne Gore došla je igra NG – Crna Gora nije pobedila na 8 od poslednjih 10 gostovanja – Crna Gora je izgubila na 6 od poslednjih 8 gostovanja – Crna Gora nije dala gol na 6 od poslednjih 8 gostovanja – Na 5 od poslednjih 6 gostovanja Crne Gore nije palo više od 2 gola – Na 15 od poslednjih 17 gostovanja Crne Gore došla je igra NG – Na poslednje 3 utakmice ove 2 reprezentacije bilo je nerešeno – Na poslednje 4 utakmice ove 2 reprezentacije nije palo više od 2 gola – Na 4 od poslednjih 6 utakmica ove 2 reprezentacije došla je igra GG Sve kvote za utakmicu Bugarska – Crna Gora pogledajte OVDE.


Kvalifikacije za EURO: SRBIJA - LITVANIJA (najava i prognoza)


Piksi o utakmici Srbija-Litvanija - Novosti


Švedska – Belgija – Švedska nije izgubila na poslednjih 5 utakmica – Švedska je pobedila na poslednje 4 utakmice – Švedska je dala tačno 2 gola na poslednje 4 utakmice – Na 6 od poslednjih 9 utakmica Švedske došla je igra GG – Na 10 od poslednjih 15 utakmica Švedske nije palo više od 2 gola – Švedska nije izgubila na poslednje 4 utakmice kod kuće – Švedska je pobedila na poslednje 3 utakmice kod kuće – Švedska je dala tačno 2 gola na poslednje 3 utakmice kod kuće – Na 6 od poslednjih 8 utakmica Švedske kod kuće nije palo više od 2 gola – Belgija nije izgubila na 10 od poslednjih 14 utakmica – Na 6 od poslednjih 8 utakmica Belgije nije palo više od 2 gola – Na 5 od poslednjih 7 utakmica Belgije došla je igra NG – Belgija nije izgubila na 4 od poslednjih 5 gostovanja – Na 5 od poslednjih 7 gostovanja Belgije nije palo više od 2 gola – Na 9 od poslednjih 13 gostovanja Belgije došla je igra GG – Belgija je pobedila Švedsku na 5 od poslednjih 7 utakmica – Na 5 od poslednjih 6 utakmica ove 2 reprezentacije nije palo više od 2 gola – Na 5 od poslednjih 6 utakmica ove 2 reprezentacije došla je igra NG Sve kvote za utakmicu Švedska – Belgija pogledajte OVDE: PROČITAJTE JOŠ: “ORLOVI” PONOVO NA SCENI Srbija čeka od 2000, sad ili… Piksi meša karte, Litvanija mora da padne EURO 2024.

Viser sudi Srbija - LitvanijaBelgijanac Lorens Viser biće glavni sudija meča između Srbije i Litvanije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano naredne godine u Nemačkoj. Utakmica između Srbije i Litvanije zakazana je za 24. marta od 20. 45 časova na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu. Glavnom sudiji Lorensu Viseru pomoćnici će biti sunarodnici Rijen Vanizer i Tibodo Nijsen. Uefa je za četvrtog arbitra odredila takođe Belgijanca Erika Lambrehca. Viser je do sada već jednom sudio u Beogradu, u meču Lige Evrope oktobra prošle godina kada je Crvena zvezda igrala protiv Ferencvaroša. Beligijanac je sudio i „orlovima“ u Ligi nacija prošle godine protiv Švedske, utakmica je odigrana u Stokholmu, Srbija je na tom meču savladala domaću selekciju minimalnim rezultatom, 1:0. Pored Srbije i Litvanije u Grupi G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024."Poseban kvalitet Litvanije vidim u tome što znaju da šutiraju iz svih pozicija. Ipak, smatram da je naša reprezentacija bolja od protivničke i da je pobeda neophodna, ako želimo da se plasiramo na prvenstvo sveta", kazao je Antić. On je izjavio da ga je naknadno pozvani Milan Jovanovića prijatno iznenadio i da ima dilemu da li da ga stavi u prvu postavu ili da na drugi način sastavi tim protiv Litvanije.


[гледајте уживо**] Србија Литванија uživo prenos 2022 24


Litvanija Архиве - reprezentacija. rsFudbaleri Portugala pobedili su Litvaniju rezultatom 6:0 u pretposlednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Oni su… Vilnius (Ltu), 14. 10. 2019. LFF Stadium Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo Gledalaca: 2787 Sudija: Paweł Raczkowski (Pol) … Fudbalska reprezentacija Ukrajine pobedila je Litvaniju sa 3:0, u petom kolu grupe B kvalifikacija za EURO… Beograd, 10. 06. Stadion Rajko Mitić Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo Igrano bez prisustva gledalaca Sudija: Adrien Jaccottet… Sistem akreditovanja za utakmicu A reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Litvanije (stadion “Rajko… Beograd, 20. 11. 2018. Stadion FK Partizan UEFA Liga nacija Gledalaca: 2088 Sudija: Kristo Tohver (Est) Srbija… Ut.


Kvalifikacije za SP: Danas Srbija - LitvanijaBEOGRAD - Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić izjavio je da očekuje tri boda u utakmici protiv reprezentacije Litvanije, koja se danas igra u nastavku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010. godine. Utakmica počinje od 20. 15 sati, a meč će voditi španski arbitar Mehuto Gonzales. Antić je juče o Litvaniji govorio u superlativu, rekavši da je to reprezentacija koja ima visok moral, solidnu tehničku pripremljenost, a da iznad svega neguje kolektivnu igru, o čemu svedoči činjenica da na poslednje tri utakmice nije primila gol.


(((Гледати@@@))) Србија Литванија prenos 24 март 2023


ZA KLADIOCE Sve najvažnije informacije za četiri utakmice


Srbija – Litvanija – Srbija nije izgubila na 8 od poslednjih 10 utakmica – Srbija je dala najmanje 2 gola na 8 od poslednjih 10 utakmica – Srbija je primila najmanje 2 gola na 3 od poslednje 4 utakmice – Na 7 od poslednjih 10 utakmica Srbije došla je igra GG3+ – Srbija je pobedila na 7 od poslednjih 9 utakmica kod kuće – Srbija je dala najmanje 2 gola na 8 od poslednjih 9 utakmica kod kuće – Srbija je dala najmanje 3 gola na 7 od poslednjih 9 utakmica kod kuće – Srbija je tačno 4 gola na 4 od poslednjih 6 utakmica kod kuće – Na 8 od poslednjih 9 utakmica Srbije kod kuće palo je najmanje 4 gola – Na 6 od poslednjih 8 utakmica Srbije kod kuće došla je igra GG4+ – Litvanija nije pobedila na poslednjih 9 utakmica – Litvanija je izgubila na 7 od poslednjih 9 utakmica – Litvanija nije dala gol na 7 od poslednjih 9 utakmica – Na poslednjih 5 utakmica Litvanije nije palo više od 2 gola – Na 7 od poslednjih 9 utakmica Litvanije došla je igra NG – Litvanija je izgubila na 12 od poslednjih 14 gostovanja – Litvanija nije dala gol na 8 od poslednjih 10 gostovanja – Litvanija je primila tačno 2 gola na 3 od poslednja 4 gostovanja – Na 5 od poslednjih 7 gostovanja Litvanije nije palo više od 2 gola – Na 8 od poslednjih 10 gostovanja Litvanije došla je igra NG – Srbija je pobedila Litvaniju na 5 od poslednjih 6 utakmica – Srbija je dala najmanje 2 gola Litvaniji na 4 od poslednjih 6 utakmica – Na 5 od poslednjih 6 utakmica ove 2 reprezentacije palo je najmanje 3 gola – Na 4 od poslednjih 5 utakmica ove 2 reprezentacije došla je igra GG3+ – Srbija je pobedila Litvaniju na poslednje 3 utakmice kod kuće – Srbija je dala najmanje 3 gola Litvaniji na poslednje 3 utakmice kod kuće – Na poslednje 3 utakmice ove 2 reprezentacije kada je Srbija bila domaćin palo je najmanje 3 gola Sve kvota za utakmicu Srbija – Litvanija pogledajte OVDE.


kvalifikacije EP Srbija Litvanija najava - Arena sport


Србија - Литванија UŽIVO - UZIVO SRBIJA LITVANIJA LIVE

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page