top of page

Student Group

Public·469 members

(SHIKO TV**) Polonia U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt falas 27 mars 2023


Veç kësaj, tregon se nëse e ka marrë punën me Shqipërinë, duhet të shohë potencialin tek lojtarët tanë. Kemi bërë progres vitet e fundit dhe bota e futbollit e njeh këtë. Dy vjet më parë bëmë një lojë të mirë kundër jush, por humbëm 4-1. Tani le të shohim se si dukemi në sfondin tuaj. Sigurisht që nuk është rasti që trajneri Silvinjo i cili sapo ka nisur mandatin, të verifikohet menjëherë pas këtij takimi. Dua të them më shumë se çfarë progresi kanë bërë lojtarët tanë sot. Kujt duhet t’i kushtojnë vëmendje të veçantë polakëve? Së pari ju rekomandoj të keni parasysh Myrto Uzunin.


[[SHIKO TV-]***] Polonia U21 Shqipëria U21 transmetim i drej


🅾️🅾️-Live Link-🅾️🅾️ https://espnplay.live/soccer

🅾️🅾️-Live Link-🅾️🅾️ https://espnplay.live/soccerLajm i mirë për malishevasit: “Isp Broadcast” transmeton

Trajneri Silvinjo do të debutojë në Varshavë në takimin me polakët. Duke parë grupin tonë, është e vështirë të gjesh një zonë më të kërkuar për të filluar punën. Ashtu si ju, askush nuk e di se çfarë të presë. Santos befasoi me disa gjëra, ndoshta do të jetë e ngjashme me Silvinjon. Dëgjoj shumë mendime lajkatare për të, por në fund janë rezultatet që do ta verifikojnë punën e tij. U habitët që dikush si trajneri Silvinjo mori kombëtaren shqiptare. Një trajner i ri në zhvillim, por tashmë me rezultate të mira. Ishte surprizë për ju që ai vendosi të punonte me stafin tuaj? Ai është një njeri që do të thotë shumë në futbollin botëror. Ai ka arritur shumë si lojtar.

Ne, nga ana tjetër, kemi nevojë për disiplinë dhe një organizim më të mirë se zakonisht të lojës. Ne duhet të ngrihemi në krye. Cilat janë pritshmëritë për përzgjedhësin e ri? Kur bëhet fjalë për ndeshjen kundër Polonisë, qasja është që ne mundemi dhe ju duhet. Sa i përket të gjithë projektit, besoj se Silvinjo do të ketë një mundësi reale pune. Do t’i jepet kohë për të punuar me qetësi.

Askush nuk do ta kishte menduar se çekët do t’ju befasonin në një mënyrë të tillë, por kjo është bukuria e futbollit. Edhe trajneri Fernando Santos, i cili ka shumë eksperiencë, nuk e ka përjetuar kurrë një gjë të tillë në karrierën e tij. Gjithsesi, besoj se ka qenë një aksident në punë. Ndeshja në kryeqytetin e Çekisë nuk ju ka dalë fare. Në Varshavë nuk pres një skenar të ngjashëm, ndonëse sigurisht që po llogaris në një surprizë. Do ta konsideroja barazim.

Exhibition Gallery 2023 (Date TBC) - Shelley Pearson

Lajmet - Sport - Gjirafa.com

Meksikë - Futboll - Live Sports TV Listings Guide

Football, Europe: Poland U21 live scores, results, fixtures

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page