top of page

Student Group

Public·480 members

~!!@[[Prenos v živo<<]] Slovenija San Marino in prenosi v živo online 26 marec 2023

(GLEJTE V ŽIVO@@@) Celje Bravo in prenosi v živo online

Hotel Cesare, San Marino - Booking.com


((ŠPORT)) Slovenija vs Albanija in prenosi v živo online 09.02


[[Pretakanje]>>] Koper vs Radomlje v živo online 21 februar


V treh desetletjih, odkar San Marino nastopa v tekmovanjih pod okriljem Fife in Uefe, je še niso dočakali. Edina zmaga San Marina sega v leto 2004, ko so z 1:0 premagali Liechtenstein, a je bila to le prijateljska tekma. Slovenija v nogometnem smislu, čeprav ni okusila nastopa na velikem tekmovanju že deset let, na zadnjih treh reprezentančnih ciklusih pa osvajala zgolj četrta mesta (v ligi narodov leta 2018 je to pomenilo tudi zadnje mesto), vendarle predstavlja nekaj na mednarodnem zemljevidu. Pušča določen pečat. Tega pa za nogometne "palčke", reprezentance, ki prihajajo iz nekaterih evropskih žepnih držav, ne bi mogli reči.


[[ŠPORT###]] Bistrica vs Bravo prenos v živo 09.03.2023


oktober 2009 San Marino: Slovenija 0:3 kvalifikacije za SP 2010 12. avgust 2009 Slovenija: San Marino 5:0 Ko je Slovenija pred 11 leti premagala v gosteh San Marino, je na Poljskem še vedno potekala tekma med gostitelji in Čehi. Če bi Poljaki izenačili, bi se Slovenija uvrstila neposredno na SP 2010. Zlatko Dedić, ki je bil povezan z osebo, ki je spremljala obračun na Poljskem, žal soigralcem ni prenesel vesele novice. Je bilo pa toliko slajše veselje, ko je mesec dni pozneje v Ljudskem vrtu padla Rusija...


((TV>>>>)) Slovenija U17 Slovaška U17 in prenosi v živo onli


(Pretakanje===) Gorica Mura in prenosi v živo online 10.03


Na naslednji tekmi je obiskal Ljubljano in odšel domov s polovico ducata prejetih zadetkov (0:6), nato pa se je zvrstilo še 38 porazov! Niz še traja, tako da bi lahko San Marino zvečer v Stožicah doživel "jubilejni" 40. poraz. V zadnjih šestih letih ni manjkalo visokih porazov San Marina. Hrvaška ga je tako leta 2016 v prijateljski tekmi nadigrala z 10:0, Nemci v kvalifikacijah za SP 2018 v gosteh z 8:0, osemkrat so mrežo San Marina zatresli tudi Italijani na prijateljski tekmi leta 2017, istega leta tudi Norvežani v kvalifikacijah za SP 2018, lani pa sta Rusija in Belgija premagali avtsajderja z Apeninskega polotoka z 9:0.


Več kot štiri na tekmo! Slovenija s tako skromno izbrano vrsto, vsaj glede igranja na prijateljskih tekmah, še ni imela opravka. Sportal Koronakriza v reprezentanci: Matjaž Kek upošteva NIJZ, ampak … Slovenija po velikosti spada med manjše evropske države, a je lahko s tem, kar predstavlja v merilu svetovnega nogometa, zgled številnim tekmecem. Trikrat se je uvrstila na veliko tekmovanje (EP 2000, SP 2002 in 2010), v izbrani vrsti ima kar nekaj zvezdnikov, ki jih poznajo vsi ljubitelji nogometa na svetu, v zadnjih letih izstopata zlasti Jan Oblak in Josip Iličić, ne nazadnje ima tudi enega najboljših sodnikov na svetu Damirja Skomino, prvi mož Evropske nogometne zveze (Uefa) pa je Aleksander Čeferin! Amaterji, ki redno izgubljajo s Slovenijo Navijači San Marina še čakajo na prvo zmago na uradnih kvalifikacijskih srečanjih.


Prvo domačo tekmo bo Slovenija v kvalifikacijah za Euro 2024 odigrala v Stožicah proti San Marino. Slovenija je do sedaj na vseh medsebojnih tekmah proti San Marinu vpisala zmage. Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo bodo potekale med marcem in novembrom 2023. Deset zmagovalcev skupin in deset drugouvrščenih se bo neposredno uvrstilo na EP, zadnja tri mesta pa bodo zapolnile ekipe po dodatnih kvalifikacijah Lige narodov marca 2024. Prenos tekme bo v četrtek od 16 ure dalje na Šport TV 1. Slovenija in San Marino v živo na Sport TV 1. Prenos tekme bo v nedelja, 26.


Odkar igra slovenska izbrana vrsta prijateljske tekme, se še ni srečala s tekmecem, ki bi vsaj na papirju užival tako malo ugleda. S Sanmarinci se je Slovenija pomerila štirikrat in vselej dočakala prepričljivo zmago brez prejetega zadetka. Skupna razlika v zadetkih je 16:0, od tega na dveh domačih tekmah 11:0. V sredo se torej slovenskim reprezentantom obeta priložnost, da si dvignejo samozavest in popravijo strelsko formo. Dozdajšnje tekme med Slovenijo in San Marinom: Datum Tekma Ciklus 12. oktober 2015 San Marino: Slovenija 0:2 kvalifikacije za EP 2016 27. marec 2016 Slovenija: San Marino 6:0 14.


Slovenija je svojo najvišjo, ko se je igralo kvalifikacijsko srečanje, pozdravila ravno proti San Marinu. V Stožicah, kjer se bo s trenutno najslabšo reprezentanco na svetu pomerila v sredo zvečer (začetek ob 20. 45), je pred petimi leti zmagala s 6:0. Slovenija je leta 2015 pod vodstvom Srečka Katanca v Ljubljani napolnila mrežo San Marina. Zmagala je kar s 6:0, kar pet zadetkov pa je padlo v drugem delu.


[[GLEJ NA SPLETU###]] Bravo Gorica prenos v živo 19.03.2023


V goste prihaja tekmec, ki ima na lestvici Fife najnižje število točk. Od njega so boljši vsi. Tudi Angvila, Britanski Deviški otoki, Ameriški Deviški otoki, Sri Lanka, Eritreja, Otoki Turks in Caicos, Tonga, Sejšeli … Če naštejemo zgolj najbližje sosede z lestvice, med katerimi prednjačijo majhne otoške države. V zadnjih šestih letih je odigral 39 tekem. Izgubil je prav vse, na njih pa dosegel, vsega skupaj, zgolj štiri zadetke! Prejel jih je kar 169, kar znaša v povprečju na tekmo 4, 33! Korošec, ki ga hrvaški zvezdnik doživlja kot brata Na Hrvaškem izgubil kar z 0:10 Veselje Gibraltarja, ki je prejšnji mesec v ligi narodov premagal San Marino z 1:0. Foto: Reuters Kdaj se je sploh San Marino nazadnje izognil porazu? To je bilo 15. novembra 2014, ko je v kvalifikacijah za EP 2016 doma remiziral z Estonijo brez zadetkov (0:0).


[tok**] Bravo Gorica prenos v živo 19/03/2023 Prenosi te


VIDEO: Marquez prepričljivo najhitrejši na ogrevanju - 24ur.com


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page